Over ons

Sinds augustus 2022, hebben wij samen,  Tom, Charissa, Danny en Sylvia Beemsterboer deze mooie zaak overgenomen. Wij gaan er alles aan doen om deze mooie zaak te behouden tot wat het is en daar waar mogelijk is het proberen te verbeteren. 

Gezelligheid staat voorop en een ieder is van harte welkom!

Tom is naast tapper van de lekkerste schuimkragen al jaar en dag schilder van beroep. En ik mag wel zeggen, hij is erg goed in zijn vak. Dus, zoekt u een schilder die ouderwets vakwerk nog hoog in het vaandel heeft, dan is Tom uw man!!

In 2006 is Tom al eens de uitdaging aangegaan door een biljartcentrum in  Warmenhuizen over te nemen. Daar leerde Tom mij, Charissa kennen. Onafscheidelijk sindsdien en twee kinderen in  de spoelbak later wonen wij sinds 2013 in 't mooie Zand en gaan wij nu deze mooie uitdaging in Den Helder aan.

Zelf ben ik vooral werkzaam geweest in de hout,- plaat,-bouw en sierbestratingsmaterialen naast de verschillende horeca die voorbij is gekomen in de loop der jaren. 

In mijn jeugd ben ik begonnen met werken in Hotel Café Restaurant de Gouden Karper in Ursem, daarna met mijn ouders Café de Vergulde Valk gehad ( super gezellige oude bruine kroeg in Oude Niedorp ) en daarna dus in het Biljartcentrum te Warmenhuizen. Het bloed kruipt waar het niet kan gaan blijkbaar :)

Wij zijn beide helemaal gek van biljarten, en ook zoon Danny staat regelmatig aan de tafel om zijn kunnen bij te schaven. Vooral het driebanden is favoriet, zeker bij Tom die dit ook niet geheel onverdienstelijk doet. Afgelopen jaar is Tom nog Nederlands Kampioen geworden van De Excellent Klasse driebanden grote tafel. Voor biljart les in libre of driebanden kunt u dan ook gerust contact met Tom opnemen. We spelen inmiddels in diverse teams mee, zowel op de kleine tafel als de grote tafel.

Ook voor de jeugd van Den Helder en omstreken, willen wij graag meegeven dat je meer dan welkom bent om eens te proberen/kijken ( mits onder begeleiding ) of je het leuk vind om te poolen, snookeren, biljarten of darten. Tenslotte is niet iedereen een voetballer, tennisser, of een hardloper. Loop binnen en probeer het gewoon eens. Bij voldoende animo zullen wij zeker een jeugdclub oprichten. De jeugd heeft de toekomst. 

** Inmiddels is het november 2023, en hebben wij onze draai lekker gevonden. Een aantal kleine veranderingen en aanpassingen heeft plaats gevonden en we beginnen onze eigen gastenkring op te bouwen. Ook hebben we het aanzicht van het pand en het logo en de naam van ons bedrijf een up-date gegeven. Bij de biljartclubs een kleine groei en bij het darten van 1 naar 4 teams. We hebben dan ook i.p.v. twee dartborden, inmiddels 9 dartborden.  Al met al leuke veranderingen dus. En wij hebben nog meer in petto. Maar...... "Rustig aan, dan breekt het lijntje niet" is ons MOTTO! 

Samen met ons personeel wensen wij onze gasten nog vele uren veel gezelligheid toe in Pool & Dart centre, Den Helder.

Graag tot ziens,

Groetjes Tom, Charissa, Danny en Sylvia


Netfire | Websites - Webwinkels