Over ons

Sinds augustus 2022, hebben wij samen,  Tom, Charissa, Danny en Sylvia Beemsterboer deze mooie zaak overgenomen. Wij gaan er alles aan doen om deze mooie zaak te behouden tot wat het is en daar waar mogelijk is het proberen te verbeteren. 

Gezelligheid staat voorop en een ieder is van harte welkom!

Tom is naast tapper van de lekkerste schuimkragen al jaar en dag schilder van beroep. En ik mag wel zeggen, hij is erg goed in zijn vak. Dus, zoekt u een schilder die ouderwets vakwerk nog hoog in het vaandel heeft, dan is Tom uw man!!

In 2006 is Tom al eens de uitdaging aangegaan door een biljartcentrum in  Warmenhuizen over te nemen. Daar leerde Tom mij, Charissa kennen. Onafscheidelijk sindsdien en twee kinderen in  de spoelbak later wonen wij sinds 2013 in 't mooie Zand en zijn wij nu deze mooie uitdaging in Den Helder aangegaan.

Zelf ben ik vooral werkzaam geweest in de hout,- plaat,-bouw en sierbestratingsmaterialen naast de verschillende horeca die voorbij is gekomen in de loop der jaren. 

In mijn jeugd ben ik begonnen met werken in Hotel Café Restaurant de Gouden Karper in Ursem, daarna met mijn ouders Café de Vergulde Valk gehad ( super gezellige oude bruine kroeg in Oude Niedorp ) en daarna dus in het Biljartcentrum te Warmenhuizen. Het bloed kruipt waar het niet kan gaan blijkbaar :)

Wij zijn beide helemaal gek van biljarten, en ook zoon Danny staat regelmatig aan de tafel om zijn kunnen bij te schaven. Echter begint het darten bij Danny toch echt de voorkeur te genieten. Inmiddels speelt hij mee bij ons huisteam De Minions I. 

 Voor biljart les in libre of driebanden, poolen of snookeren kunt u gerust contact met ons opnemen. We spelen zelf in diverse teams mee, zowel op de kleine tafel als de grote tafel. De grondbeginselen, zoals houding en het juist hanteren van de keu kan je al veel meer plezier opleveren bij alle spelsoorten. Voro driebanden en libre kan Tom je alles bijbrengen en je naar een hoger niveau brengen.

Ook voor de jeugd van Den Helder en omstreken, willen wij graag meegeven dat je meer dan welkom bent om eens te proberen/kijken ( mits onder begeleiding ) of je het leuk vind om te poolen, snookeren, biljarten of darten. Tenslotte is niet iedereen een voetballer, tennisser, of een hardloper. Loop binnen en probeer het gewoon eens. Bij voldoende animo zullen wij zeker een jeugdclub oprichten. De jeugd heeft de toekomst. 

** Inmiddels is het april 2024, en hebben wij onze draai lekker gevonden. Een aantal kleine veranderingen en aanpassingen heeft plaats gevonden en we hebben onze eigen gastenkring inmiddels opgebouwd. Naast de veranderingen die wij al hadden gemaakt hebben wij nogmaals het Darten een Boost gegeven door alle banen naar de voorste zaal te halen. En wat ziet het er geweldig uit. Met heel veel hulp vanuit de darters zelf, waarvoor nogmaals onze dank!!  De biljart/dartzaal is hierdoor warmer en ziet er gezelliger uit.  Ook blijkt dat biljarten en darten prima samen gaan, wat natuurlijk een groot plus punt is. Wij zijn nu het café achter aan het opknappen en willen hier weer een gezellig kroegje van maken waar je prima je feestje kunt geven met je eigen gasten en je eigen muziek. Dus zoekt u een locatie die perfect is voor je eigen "party" in je eigen stijl, dan bent u bij Pool & Dart centre aan het juiste adres!

Na het café willen wij de lasergame ruimte graag nog aanpakken, echter dat is best een dingetje!! Aangezien deze best groot is :) maarrrrrr we gaan ervoor. Want zeg nou zelf LASERGAMEN is spannend en leuk voor alle leeftijden.

 En wij hebben nog meer in petto. Maar...... "Rustig aan, dan breekt het lijntje niet" is ons MOTTO! 

Samen met ons personeel wensen wij onze gasten nog vele uren veel gezelligheid toe in Pool & Dart centre, Den Helder.

Graag tot ziens,

Groetjes Tom, Charissa, Danny en Sylvia


Netfire | Websites - Webwinkels